Vrijbuiter


vriend van Klimpark Twiske


Klimmen in Twiske naar nog hoger niveau

STREEK – Wie het aandurft om als motto ‘Je kan de boom in!’ te gebruiken moet wel heel zeker van zijn zaak zijn. En dat zijn ze bij Klimpark Twiske aan De Zuiderlaaik 3 in Oostzaan beslist. Het park heeft zich in korte tijd nadrukkelijk op de kaart weten te zetten. Hoogste tijd voor een volgende stap. 

Het Twiske Oostzaan, in het hart van de driehoek Amsterdam, Zaanstad en Purmerend, biedt een schat aan natuur. Het bestaande woud is en blijft de baas, maar in balans met de plek dagen de medewerkers van het Klimpark iedereen uit om te klimmen en te ervaren wat natuurlijk mogelijk is.

En nu wacht er een nieuwe uitdaging waar alles en iedereen bij het Klimpark hun omgeving in mee wil nemen. “We zijn verheugd om iedereen op de hoogte te brengen van een opwindende nieuwe samenwerking die de outdoor-ervaring naar een hoger niveau zal tillen!”  zo klinkt het in het Twiske waarbij enig tromgeroffel beslist op zijn plaats is.  

Klimpark Twiske en de gerenommeerde outdoor-kampeerwinkel Vrijbuiter slaan de handen ineen. “Om jullie avonturen in de buitenlucht nog memorabeler te maken” zo klinkt het veelbelovend.

Nu zijn woorden makkelijk geschreven en uitgesproken, maar wat staat de klimgrage en avontuur zoekende bezoekers nu precies te wachten?

Klimavonturen in Klimpark Twiske

Tem de hoogtes en geniet van de adrenaline terwijl je je een weg baant door de adembenemende klimroutes van Klimpark Twiske. Van uitdagende klimwanden tot avontuurlijke ziplines, er wacht een wereld vol sensatie op jullie.

Vrijbuiter Outdoor-Kampeerwinkelervaring: 

Ontdek de ultieme bestemming voor al je outdoor- en kampeerbehoeften bij Vrijbuiter. Of je nu van plan bent om te kamperen, wandelen, of gewoon te genieten van de natuur, Vrijbuiter biedt een uitgebreide selectie aan kwaliteitsuitrusting, kleding en accessoires.

 

Samenwerking Workshops en Evenementen: 

Leer de fijne kneepjes van het klimmen van ervaren instructeurs en ontdek hoe je de juiste uitrusting kiest voor je avonturen tijdens gezamenlijke workshops en evenementen. We willen jullie niet alleen uitrusten met de beste gear, maar ook met de kennis om er optimaal van te genieten.

 

Exclusieve Voordelen: 

Bij een bezoek aan Klimpark Twiske ontvangen jullie speciale aanbiedingen en kortingen voor Vrijbuiter, en andersom! We willen dat jullie niet alleen de opwinding ervaren, maar ook de juiste tools hebben om eropuit te trekken.