Vacature


Kliminstructeur

Vacatureomschrijving

 

Hey avonturier!

Wil jij de hoogtes in en ben jij een echte waaghals? Heb je altijd al gedroomd van een baan waarin je anderen de tijd van hun leven bezorgt terwijl je zelf tussen de bomen tokkelt? Dan is dit je kans! Het coolste klimpark in de regio zoekt een enthousiaste en avontuurlijke Manager die ons team komt versterken!


Over ons:


Bij het Klimpark Twiske draait alles om actie, adrenaline en plezier. We zijn het walhalla voor klimfanaten en avonturiers van alle leeftijden. Gelegen in het prachtige Twiske natuurgebied, bieden we uitdagende parcoursen, tokkelbanen, mountainbiken en nog veel meer. We zoeken een Manager die net zo gepassioneerd is als wij om onze bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden.

Functieomschrijving:
Als kliminstructeur ben jij mede-verantwoordelijk voor de ontvangst, instructie en begeleiding van onze klanten. Van de bomen in om mensen te helpen, tot instructies geven aan scholen. Samen met jouw collega’s bezorg jij de klanten een onvergetelijke dag in het park!

 

Functie-eisen

Wat wij zoeken:

– Minimale leeftijd van 17 jaar.

– Een echte liefhebber van het buitenleven en avontuur.

– Een verantwoordelijke en enthousiaste houding ten opzichte van veiligheid en de beleving van onze gasten.

 

Aanbod

Wat wij bieden:

– Een dynamische werkomgeving in de prachtige natuur van het Twiske.

– Een gezellig en ondersteunend team.

– Training tot kliminstructeur.

– Een marktconform salaris en flexibele werkuren.

– De kans om je passie voor avontuur en buitenactiviteiten te delen met anderen.

 

Ben jij klaar voor dit avontuur? Stuur dan je CV en een korte motivatie waarom jij onze nieuwe kliminstructeur moet worden naar info@klimparktwiske.nl.

 

Met avontuurlijke groet,

Het team van Klimpark Twiske