In het Twiske


verveel jij je geen moment

Reserveren

Het Twiske is een recreatie- en natuurgebied en een typisch Noord-Hollands veenplassengebied in de Zaanstreek. Het ligt ten noordwesten van Amsterdam en behoort tot de gemeenten Landsmeer en Oostzaan. Het dankt zijn naam aan het gelijknamige riviertje.

Wat is er nog meer te doen in Twiske?

Restaurant Pannenkoek De Appel

Heb je trek gekregen na al die avontuurlijke activiteiten? Kom dan gezellig bij Pannenkoek De Appel een heerlijk hapje eten.

Bij Pannenkoek De Appel kan je niet alleen terecht voor overheerlijke (glutenvrije) pannenkoeken. Ze hebben bijvoorbeeld ook gezonde Poke Bowls, warme appeltaart en verse smoothies. Of je nu komt voor een kopje koffie, ontbijt, lunch of diner, bij Pannenkoek De Appel ben je altijd welkom!

Kijk voor meer informatie op: https://pannenkoekdeappel.nl/

Twiske Haven

Prachtig gelegen midden in de natuur van het Twiske is ons restaurant in de voormalige botenloods het gezellige middelpunt van Twiske Haven. Sfeervol met veel hout en warme kleuren ingericht is dit een heerlijke plek voor een vers bereid a la carte hapje of drankje. Maar het restaurant kan ook exclusief voor  je groep gereserveerd worden. Bijvoorbeeld voor brunch, lunch, high tea, receptie of diner, een feestavond met band of dj.

De beneden ruimte is gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk. Op de eerste verdieping (alleen per trap bereikbaar) is de ‘Veranda.’ Vandaaruit heeft u een mooie uitkijk over het restaurant. De naastgelegen Kapiteinskamer op de eerste verdieping kan grotere groepen meer ruimte bieden.

Twiske Haven verhuurt ook verschillende activiteiten met boten op het water en andere events. Kijk voor meer informatie op: https://twiskehaven.nl/

Paviljoen Twiske

Kom genieten bij Paviljoen Twiske in Oostzaan

Even ontsnappen aan de hectiek van de stad? Steek het IJ over en u vindt een oase van rust in het prachtige natuurgebied  ‘t Twiske . Het wordt extra genieten als u tijdens uw bezoek Paviljoen Twiske aandoet, waar u een heerlijke lunch of uitgebreid diner kunt nuttigen, maar waar u ook terecht kan voor een heerlijke Twiske burger of kipsaté. Uiteraard bent u ook welkom als u alleen een drankje wilt komen doen. Kortom; kom genieten in ons paviljoen!

Kijk voor meer informatie op: paviljoentwiske.nl